Test

Marina | exclusieve tassen

Eigenzinnig en karaktervol – dat zijn de kenmerken van de exclusieve tassen van Marina. Een tas van Marina is niet zomaar een accessoire, maar een persoonlijke keuze die je graag dagelijks bij je draagt.

Marina | collectie 2017
De tassen zijn ontworpen door Marina Maas, die ook als beeldend kunstenaar gefascineerd is door een krachtig lijnenspel en spannende kleurcombinaties. Trouw gebleven aan haarzelf, is ze er overtuigend in geslaagd een karaktervolle tassencollectie te ontwerpen. Design en functionaliteit vinden elkaar in haar collectie van handgemaakte, leren tassen. Ze zijn uitgevoerd in subtiele kleurcombinaties of juist gewaagde contrasten en altijd met veel oog voor details. Verrassend, speels soms, maar altijd elegant en authentiek dat is de collectie 2017 van Marina Maas.

Marina | at Work
Naast de collectie voor dagelijks gebruik komt Marina met haar collectie voor zakelijk gebruik: Marina|at Work. Onderscheidende, elegante tassen met slim doordachte details. Ook in deze collectie gaat haar karaktervol design hand in hand met veel gevoel voor functionaliteit. Eigenzinnig en met vakmanschap vervaardigd.


Marina Maas | schilderijen

Mijn schilderijen worden getypeerd door kleur en beweging. De uitbundige kleuren- en vormenrijkdom van de natuur is daarbij een dankbaar uitgangspunt.
De vrijheid in mijn werk vind ik door mijn eigen kijk op deze natuurlijke, vanzelfsprekende werkelijkheid te verbeelden en daarbij op zoek te gaan naar de abstracte kwaliteit van die beelden.
Mijn werk laat het spanningsveld tussen realisme en abstractie optimaal zien.

In de pers:
'De Gelderlander', febr. 2016:
"De schilderijen van Marina Maas sprankelen. Haar bloemstillevens zijn dynamisch en vitaal. En bovendien knap geschilderd met een interessante verfhuid en dieptewerking. Marina schuwt de esthetiek niet, maar schuift haar ook niet op de voorgrond.
Gevoel voor schoonheid fungeert als verleidelijk fluitende rattenvanger, maar al snel verplaatst de aandacht van de toeschouwer zich naar de dynamiek in de verfhantering.

Curriculum vitae
1979 - 1985: Academie voor Beeldende Kunsten Arnhem, Modevormgeving
1986 - 2009: zelfstandig Illustrator
2009 - heden: Beeldend Kunstenaar
2016 - heden: Tassenontwerper